Reconnective Healing en de Wetenschap

Metingen

Eric Pearl is steeds bezig om de resultaten van de Reconnective Healing te laten meten en bij te houden. Zo doet hij bijvoorbeeld het liefst demonstraties met mensen die al lange tijd een bepaalde kwaal hebben, die ook gedocumenteerd is door hun dokters met rontgenfoto's en dergelijke. Vaak sturen mensen na een healing hun medische gegevens op naar De Reconnection.

Hersenonderzoek

Er is bijvoorbeeld veel onderzoek gedaan naar hoe de hersenen reageren op Reconnective Healing. Door het meten van brainwaves kan duidelijk aangetoond worden dat er van alles gaande is in de hersenen tijdens een healing.
Hetzelfde geldt voor het hart - ook dit reageert op de healings.

Snel herstel sporters

Verder is er veel onderzoek gedaan met sporters, vanwege het snellere herstel bij blessures.

In december 2011 heeft Dr Konstantin Korotkov een boek gepubliceerd met zijn wetenschappelijk onderzoek over Reconnective Healing.

Zijn boek is verkrijgbaar via Amazon:

 Energie, licht en informatie

Via The Reconnection wordt energie, licht en informatie doorgegeven die ons DNA be´nvloed waardoor healing op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau plaats kan vinden. Hoe kan dat? 

De wetenschap (Epigenetics, een richting in biologie) heeft inmiddels ontdekt dat delen van het DNA door schakelaars OP het DNA aan en uit gezet kunnen worden - door factoren in de omgeving. 

Bekijk deze video van het promotieonderzoek van Thomas van Gurp in De Wereld Leert Door, uitgezonden op 23 januari 2013: 

http://www.nioo.knaw.nl/nieuws/de-wereld-leert-door-met-thomas-van-gurp

Zijn onderzoek is geinspireerd door een uitzending van de BBC: "The ghosts in your genes" waarin uitgelegd wordt dat schakelaars op het DNA door omgevingsfactoren uit/aan gezet kunnen worden. En niet alleen door je eigen omgeving, maar ook door de omgeving van de ouders, grootouders, voorouders etc. Deze ontdekking geeft een grote paradigma verschuiving in hoe de wetenschap naar erfelijkheid kijkt! 

Via YouTube is The ghosts in your genes te zien in vijf delen. Dit is de link naar deel 1: 
http://www.youtube.com/watch?v=toRIkRa1fYU