Reconnective Healing® - voor volwassenen & kinderen van alle leeftijden

Reconnective Healing is een krachtige vorm van healing waarbij nieuwe frequenties aangesproken worden, die eerder nog niet beschikbaar waren.

Reconnective Healing vindt plaats op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het kan balans brengen in slechts enkele sessies.


 




Je kunt nooit voorspellen in welke vorm of in welke volgorde de healing zich bij jou zal ontvouwen. Het gebeurt op de meest geschikte wijze voor de persoon op dat moment. Storingen lijken op te lossen bij deze helende frequenties van energie, licht en informatie, waardoor je een diepere verbinding ervaart met jezelf en je omgeving. Veel gehoorde reacties zijn: het geeft meer energie, plezier, creativiteit, zelfvertrouwen en innerlijke rust. Dit heeft zijn uitwerking op alle vlakken in je leven. 

Healings komen vaak in een andere vorm dan je verwacht. Bijvoorbeeld: je wilt graag van je rugpijn of pijn in je knie af, maar in plaats daarvan kom je meer in contact met je emoties of verlangens. Of je merkt dat je dingen makkelijker los kunt laten, en beter bij jezelf kunt blijven. Als je open staat voor het onverwachte, merk je de veranderingen makkelijker op. 

Uiterlijk doet het aan Reiki denken - de practitioner werkt om het lichaam heen in de energie van de persoon die gekleed (zonder schoenen) op een massagetafel ligt. De bandbreedte van frequenties is bij Reconnective Healing echter veel groter - hier is veel onderzoek naar gedaan en dit kan gemeten worden met fijngevoelige apparatuur. Deze frequenties werken in op de gehele persoon via energie, licht en informatie. Er wordt dan ook geen diagnose gesteld, en er wordt niet aan symptomen gewerkt. 

Een Reconnective Healing is een sessie van ruim een uur, waarvan de healing circa 30 minuten duurt, en de overige tijd voor een voor- en nagesprek is. Ečn tot drie sessies zijn voldoende - je voelt zelf het beste wat nodig is. Een enkele keer is een vierde sessie gewenst. 

Ervaren van Reconnective Healing

Healings kunnen in allerlei vormen komen. Het is het beste om verwachtingsvol te zijn, zonder specifieke verwachtingen. Resultaten laten zich niet afdwingen of sturen. Tijdens een sessie kun je het beste ontspannen en gewoon met je aandacht zijn bij wat je waarneemt. 

Voor wie nog meer wil weten over Reconnective Healing:
Deze healing krijgt in Nederland steeds meer bekendheid en staat beschreven in het boek De Reconnectie - Heel Anderen, Heel Jezelf door Eric Pearl. 

Eric Pearl vertelt in een notendop (6 min.) wat Reconnective Healing is en wat het zo specifiek maakt: 




Reconnective Healing is geen vervanging voor goede medische zorg.
Neem in geval van ziekte altijd contact met een arts op.