Home

 
De Reconnection is een proces waarbij je weer verbonden wordt met de universele energie. Dit geeft een versnelling in je levenspad doordat je je meer geaard, meer in balans, meer bewust en meer in je eigen kracht gaat voelen. 
 
Reconnective Healing activeert je zelfhelende vermogen en geeft innerlijke rust. Het werkt zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak. 
 
Als Loopbaancoach ervaar ik de Reconnection en Reconnective Healing als het meest effectieve dat ik aan kan bieden om je (weer) plezier in je werk te laten hebben. En natuurlijk heb je daar ook op persoonlijk gebied veel aan. 
 
The Reconnection®
Innerlijke kalmte

De Reconnection bestaat uit twee langere sessies die kort na elkaar plaatsvinden. De Reconnection hoef je maar eenmaal in je leven te doen. 

De Reconnection verbindt je met de energielijnen van de aarde, je levenskracht en je eigen levenspad. Je haalt meer uit jezelf na deze herverbinding. Veel mensen noemen De Reconnectie een levensveranderende ervaring - ik ben er daar één van. Ik voel me na de Reconnection voor het eerst geaard en voel me sindsdien meer verbonden met mijn omgeving en met de natuur. 

Enkele effecten van deze herverbinding zijn: meer innerlijke rust, meer jezelf zijn, je meer thuis voelen in je lichaam, meer lichtheid, energie en zelfvertrouwen. The Reconnection versnelt je persoonlijke evolutie waardoor je je meer in staat voelt die stappen te zetten die je levensdoel dichterbij brengen. 

Vrijmaken van je energie

Het effect hiervan op het persoonlijke werkvermogen kan groot zijn. Als je werkdruk ervaart, dan is de werkbelasting te veel voor je werkvermogen. Het maakt nogal een verschil of je innerlijke rust ervaart, of dat je onrust, ongeduld, apathie, angst, zorgen enzovoorts ervaart. Door een sterkere verbinding met je diepere, natuurlijke zelf, kun je in meer omstandigheden je innerlijke rust sneller terugvinden en bewaren.  

 
  
Reconnective Healing®

Een natuurlijke balans - wat in balans is, is in rust

Reconnective Healing is een nieuwe, krachtige vorm van healing.  Het helpt mensen zichzelf weer af te stemmen op hun natuurlijke balans.  Deze healing werkt door op alle niveau's: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Voor veel mensen is dit ook voelbaar, zichtbaar of tastbaar tijdens de sessies. Vrijwel iedereen ervaart al tijdens een sessie rust in haar/zijn hoofd. 

Het resultaat is vaak meer energie, plezier, zelfvertrouwen en een diepe rust. Je ervaart weer de ruimte om jezelf te zijn. Daardoor draagt Reconnective Healing vaak bij aan je (werk)plezier. Eén tot drie sessies zijn meestal voldoende. 

Overigens is Reconnective Healing niet alleen van toepassing op je werk - ook je persoonlijke leven vaart er wel bij. Het is geschikt voor alle leeftijden, ook voor kinderen.   Eric Pearl: 

"Op dit moment vinden overal ter wereld grote verschuivingen plaats. Alles begint te vibreren in een ander ritme en volgens nieuwe wetten. Wat meer dan ooit nodig is, is dat we ons herverbinden met het oorspronkelijke gevoel van verbondenheid met onszelf, het universum, de natuur, met alle leven. 

Die verbinding zorgt voor samenhang en orde, en die orde is genezend. Er komen nieuwe frequenties voor ons beschikbaar die ervoor zorgen dat we de verbinding weer kunnen maken."

Reconnective Healing is geen vervanging voor goede medische zorg. 
Neem in geval van ziekte altijd contact met een arts op.